Forside Flag Football Sportmonda Bowl VII bliver større end nogensinde før

Hele 32 hold fra hele Europa (Østrig, Sverige, Tyskland, Schweiz, Spanien, Frankrig) har meldt deres ankomst til Sportmonda Bowl VII. Corona har desværre sat et punktum for en del deltagende fra resten af verden, men hvis der åbnes op er der stadig en chance for at hold fra Storbrittannien og USA deltager.

Du kan i weekenden d. 7.-8. august se flag football i verdensklasse, hvor de bedste hold for både mænd og kvinder konkurrerer på Valby Idrætspark.

Kom på Valby Idrætspark

Der vil være gang i den på og uden for banen, hvor finaledagen bliver en festdag med live musik fra Copenhagen Showband, som spiller mellem herre og damefinalen. Se mere om bandet her: https://copenhagenshowband.dk.

Udenfor banen vil der være grill og hygge, hvor bla. Frederiksberg Diner smider den store grill op. De griller oksekød, pølser, og sælger sandwich. Det bliver kort sagt en stor havefest med en masse flag football i centrum. Herudover vil der være slagsboder hvor der er mulighed for at købe en masse amerikansk fodbold gear og merchandise.

Se mere på Facebook gruppen: https://www.facebook.com/groups/1529865777274897

Se med på stream

Hvis du ikke kan komme på stadion, streames turneringen på www.afi.tv.

Relaterede ARTIKLER