Forside Amerikansk fodbold Thomas Kipp bliver head coach for U19 landsholdet

Thomas Kipp overtager opgaven som head coach for U19 landsholdet i forbindelse med U19 NM i Kristianstad i uge 42, da head coach og sportschef Lars Carlsen er sygemeldt. Thomas vil ligeledes fungere som defensiv koordinator for holdet.

 

Beslutningen om at lade Thomas overtage rollen som head coach er truffet af holdet tre koordinatorer i samråd med Lars Carlsen. Holdets to øvrige koordinatorer er Daniel Lassen (offense) og Nikolaj Kæsler (special teams). Landsholdet havde allerede før NM fået tilknyttet en ekstra træner, så de tre koordinatorer vurderer, at der ikke er behov for at tilknytte yderligere trænere. ”Holdet er i gode hænder hos Thomas, Daniel og Nikolaj. Alle tre koordinatorer har været del af vores landsholdsprogram længe og har stort kendskab til, hvordan vi gør tingene.”, udtaler sportschef Lars Carlsen.

 

Lars har fået konstateret cancer i halsregionen og er i øjeblikket under udredning i forhold til et kommende behandlingsforløb. Der er endnu ikke overblik over, hvor længe Lars vil være sygemeldt, men hans opgaver er fordelt blandt forbundets andre ansatte. Alle arbejdsrelaterede henvendelser skal rettes til tlf. 7026 2316 eller daff@daff.dk