Forside Amerikansk fodbold Turneringstilmelding 2019

Så er det blevet tid for turneringstilmeldingen for amerikansk fodbold og flag football for 2019. Holdtilmelding er i dag sendt ud til klubberne.

 

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen for alle rækker er 23. januar 2019. Det vil være muligt for 9 og 7 mands rækker at justere sin holdtilmelding frem til og med mandag d. 4. februar 2019.

 

Kampdatoer

Oversigt over kampdage for amerikansk fodbold kan se her.

 

Kampdagene for flag football er:

FNL:
4. maj, 11. maj, 25. maj, 9. juni og 22. juni. Hvis 3 hold har en gameday, de ikke kan, er der gameday 19. maj. Slutspillet bliver i august og september. Datoerne bliver fastlagt, når datoerne for Champions Bowl og EM kendes.
1. division:
5. maj, 12. maj, 26. maj, 9. juni og 23. juni. Hvis et hold ikke kan en af de dage, spilles der den 19. maj, hvis der er flere datoer et hold ikke kan, så vil vi forsøge at finde en løsning.

 

Turneringskatalog

DAFFs Turneringskatalog 2019, version 1 kan se her.
Turneringskataloget bliver endelig fastlagt ift. bl.a. slutspil, når holdtilmelding for alle række kendes. Dommerudvalget vil ligeledes se på regler/ krav ift. dommere, så der kan komme ændringer vedr. dette i næste version.

 

Status for tilmelding
Se status for turneringstilmeldingen her.

Opdateringen sker ikke automatisk, så det skyldes ikke en fejl eller manglende modtagelse af jeres tilmelding, hvis I ikke fremgår på oversigten med det samme. Næste gang vi opdaterer oversigten vil jeres hold blive tilføjet.