Home Uddannelse

DAFF tilbyder 5 uddannelser indenfor amerikansk fodbold, og 6 indenfor cheerleading.

Flag football kursuskatalog for 2017 kommer snart.

Amerikansk fodbold kursuskatalog for 2017 kan findes her.

DAFF U12/U14 Træner kursus

Formålet med DAFF U12/U14 Træner kursus, er, at give træneren et bredt indblik i de specielle faktorer, der er i de pågældende årgange, især i forhold til trænerrollen.

Læs mere her.

DAFF Intro

Et kort kursus for primært nye trænere. Kurset er en introduktion til trænergerningen, hvor der lægges vægt på de grundlæggende værktøjer, som en træner har brug for.

Læs mere her.

DAFF Niveau 1

En 50 timers uddannelse, der går i dybden med trænergerningen. På uddannelsen ser vi på sæsonplan, planlægning af den enkelte træning, udarbejdelse af playbook mv.

Læs mere her.

DAFF Niveau 2

En 90 timers uddannelse, hvor deltagerne kan udvikle deres idrætsfaglige kompetencer til et højt niveau. Uddannelsen bygger videre på Niv 1 og går mere i dybden omkring de små detaljer og deres indflydelse på den store helhed.

Læs mere  om uddannelsen her

Positionstræner kursus: QB

Kursets formål er at give træneren et dybdegående indblik i quarterback positionen.

Kurset giver træneren en indføring i de tekniske og taktiske kompetencer der kræves for at spille quarterback.

Læs mere her.

 

Cheerleading Trænderuddannelse Niveau 2

Niveau 2 giver dig redskaberne til at være træner på højt plan. På uddannelsen vil der være fokus på, at du nu har at gøre med udøvere på level 4-6, og hvad det kræver både teknisk, mentalt og socialt. Der vil blandt andet være en del fokus på forberedelse og deltagelse i konkurrencer.

Læs mere her.

Cheerleading Træneruddannelse Niveau 1

Niveau 1 giver dig grundlag for at sammensætte en målrettet, inspirerende og udbytterig træning samt værktøjer til både den faglige og sociale del af trænerjobbet. Der vil være meget fokus på progression og basisviden om, hvad man starter med, når man står med nye udøvere.

Læs mere her.

Cheerleading Træneruddannelse Intro

Du er helt ny i cheerleading, eller har lysten til at blive hjælpetræner for et cheerleaderhold. Kurset mynder sig både til de som aldrig har undervist før og til de som har hjælpetrænererfaring.

Læs mere her.

Cheerleading Regelkursus

Regelkurset giver dig et grundlæggende indblik i DAFFs konkurrenceregler således, at du bliver i stand til, på grundlæggende niveau at nedbryde en skill-sekvens, analysere denne og via regelmetode fastlægge om de enkelte skills er lovlige eller ej.

Læs mere her.

Cheerleading Tumblingkursus

Tumblingkurset er både for dig som ikke har nogen trænererfaring, men også for dig, som er træner, som føler, at du mangler erfaringer indenfor teknik og modtagning indenfor tumbling.

Læs mere her.

Cheerleading Advanced Tumblingkursus

Tumblingkurset er både for dig som ikke har nogen trænererfaring, men også for dig, som er træner, som føler, at du mangler erfaringer indenfor teknik og modtagning indenfor tumbling.
Du vil få indblik i øvelser, som forbedrer udøverens tumblingevner, og du vil få indblik i det fysiologiske aspekt og modtagningsmuligheder.

Læs mere her.