Home Amerikansk fodbold

DAFF U12/U14 Træner kursus 

Formålet med DAFF U12/U14 Træner kursus, er, at give træneren et bredt indblik i de specielle faktorer, der er i de pågældende årgange, især i forhold til trænerrollen.

Læs mere her.

DAFF Intro

DAFF intro-kurset giver dig, som ny træner, indblik i, hvordan det er at være træner. Der lægges vægt på de grundlæggende værktøjer, som enhver træner har brug for.

Læs mere her.

DAFF Niveau 1

På DAFF Niv. 1 får du et bredt indblik i alle spillets faser. Det er en 50-timers udannelse, hvor du bl.a. bliver undervist dybdegående i trænergerningen, generel træningsplanlægning, taktik, udarbejdelse af playbook.

Læs mere her.

DAFF Niveau 2

Udbydes IKKE i 2018, da DIF er igang med revidering og omlægning af deres uddannelser, deriblandt DIF T2 hvor E-læring bliver en større del af uddannelsen.
DAFF er desuden selv igang med med implementering af E-læring i vores uddannelser, hvilket på sigt vil gøre vores uddannelser mere tilgængelige og billigere.
Derfor vil DAFF Niveau 2 vende tilbage i uddannelsesåret 2018/19 i nyt og forbedret format.

På DAFF Niv. 2 vil du udvikle dine idrætsfaglige kompetencer til et højt niveau. Denne uddannelse bygger videre på DAFF Niv. 1 og går i dybden med både teoretiske og praktiske aspekter af dine ansvarsområder som træner.

Læs mere  om uddannelsen her.

Positionstrænerkursus QB

På positionstrænerkurset får du et dybdegående indblik i quaterback-positionen. Kurset vil være bygget op af teori såvel som praktik, med fokus på bl.a. de tekniske og taktiske kompetencer, der kræves for at spille QB, og dybdegående instruktion i kasteteknik.

Læs mere her.

Dommerkurser

Du vil gerne være dommer inden for amerikansk fodbold, eller du vil gerne videreuddanne dig som dommer. Vi tilbyder uddannelser til flere niveau:

  • Basismodul
  • Specialmodul referee/wing
  • Specialmodul umpire/backjudge
  • Elitedommerkursus
  • Vedligeholdende dommerkursus

Læs mere her.