Home Amerikansk fodbold

DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne ligger i starten og slutningen af året.

Fokus for vores uddannelser er at skabe uddannelser der har større tilgængelighed og kvalitet. Uddannelserne skal støtte trænerens arbejde i at skabe de bedste træningsmiljøer i klubberne. Tilmelding til uddannelserne skal ske igennem Nemtilmeld på www.daff.nemtilmeld.dk. Klubber bliver faktureret samlet. Tilmeldingsfristen er forskellige fra uddannelse til uddannelse.

 

DAFF D-træner

Træner D er for den helt nye og uerfarne træner, der gerne vil introduceres til trænergerningen og sportens indhold. Det kan både være en forælder, en ung spiller eller en helt tredje, der gerne vil hjælpe i klubben. Træner D vil blive skræddersyet til den enkelte målgruppe, så deres primære behov bliver dækket og italesat.

Læs mere her.

DAFF C-træner

Træner C er for den nye træner, der enten er ny i trænergerningen, en træner med 1-2 års erfaring, eller en spiller der har kendskab til sporten gennem deltagelse. Træner C skal give træneren grundlæggende værktøjer til trænergerningen, og give forståelse for hvordan trænerens egen filosofi har indflydelse på træningsmiljøet.

Læs mere her.

DAFF B-træner

Træner B er for den erfarne træner, der har været træner i 2-4 år, eller en spiller der har stort kendskab til sporten gennem flere års deltagelse. Træner B skal være med til at give dybere indsigt i værktøjer, der kan udvikle gode trænings- og idrætsmiljøer. Træner B har til formål at gøre træneren mere bevidst om sin egen trænerfilosofi, og dens indvirkning på emner som f.eks. fastholdelse, forældrehåndtering og den gode træning.

Læs mere her.

DAFF A-træner

Træner A er for den erfarne træner, der har været træner i 5-7 år, og som har arbejdet med trænergerningen på flere niveauer. Træner A har til formål at give træneren yderligere kompetencer inden for trænergerningen med et øget fokus på præstationer og konkurrence. Deltagere på træner A vil bl.a. skulle arbejde med præstationsmiljøer.

Læs mere  om uddannelsen her.

Positionstrænerkursus

DAFF’s positionstrænerkurser er for træneren på alle niveauer. Om du er helt ny eller har stor erfaring vil positionstrænerkurserne være noget for dig. På disse kurser sætter vi et detaljeret fokus på de enkelte positioner, og forsøger at give et mere nuanceret billede af både teknik og taktik, der har betydning for succes på positionen. Underviserne på kurserne vil være forskellige trænere, der selv har arbejdet med positionen i flere år, og som har lyst til at lære fra sig.

Læs mere her.

Dommerkurser

Du vil gerne være dommer inden for amerikansk fodbold, eller du vil gerne videreuddanne dig som dommer. Vi tilbyder uddannelser til flere niveau:

  • Basismodul
  • Specialmodul referee/wing
  • Specialmodul umpire/backjudge
  • Elitedommerkursus
  • Vedligeholdende dommerkursus

Læs mere her.