Forside Amerikansk fodbold Ung Start 2014

Så løb endnu en omgang Ung Start af stablen. I alt deltog 4 klubber; Søllerød Gold Diggers, Herlev Rebels, Køge Marines og værtsklubben Horsens Stallions.

Alle hold var indlogeret på Bankeagerskolen fredag aften, i hvert deres klasseværelse, med en storskærm til rådighed – forholdene var i top.

Taktikken blev lagt i løbet af aftenen, og lørdag gik det løs. Rebels var stærkest på først dagen og det blev til to sikre sejre. Gold Diggers slog Marines – og så var det tilbage til taktikbordret for de to sidste nævnte hold.

Køge Marines er en flok herlige knægte med begrænset erfaring. Modet fejlede dog ikke noget, og efter de fik terpet playbooken, blev på anden dagen en klar forbedring.

Gold Diggers med hjælp fra Stallions havde også læst på lektien, og i en spændende sidste kamp fik de revanche og slog Rebels. Rebels løb med det kæmpe trofæ på en bedre målscore, dog blev Gold-Diggers og Rebels enige om, at de skulle afgøre det i en rubbermatch og ikke på målscoren, så hold øje med U16 turneringplanen, som er på trapperne.

Den første kamp mellem Herlev Rebels og Søllerød Gold Diggers bliver et brag af en kamp, da de også spiller om hvem der skal eje det flotte trofæ.

Følg med på U16 turneringsplanen.

En stor tak til alle deltagerene for en super Ung Start 2014, hvor der blev samarbejdet over hele linjen, og til sidst tak til Horsens Stallions unge gutter. Alt tyder på en lovende fremtid i Stallions. Og en stor tak til Head coach Casper for Søllerød Gold Diggers for hans iver og indsats til, at Ung Start blev en succes.

Se billeder fra weekenden her.

Relaterede ARTIKLER