Forside Amerikansk fodbold Ungdommens weekend 2020 på Harboe Arena Slagelse 

Vi har dedikeret en weekend til the #Futureoffootball – vores ungdom. Hele weekenden d. 26/27 september står i ungdommens tegn på Harboe Arena Slagelse. Her spiller næsten alle vores ungdomsrækker sæsonens sidste kamp!!

Det Afsluttende Ungdomsstævne er flyttet væk fra Mermaid Bowl, fordi stævnet vokser og vokser, og har brug for mere plads og mere tid på dagen. Da det Afsluttende Ungdomsstævne nu ikke længere er sammen med Mermaid Bowl, har vi set en mulighed i at samle så meget ungdoms football, som muligt i samme weekend, så vi har en weekend med fokus på ungdommen.

Vi har derfor besluttet at weekenden d. 26. og 27. september skal være Ungdommens Weekend 2020, med Afsluttende Ungdomsstævne efterfulgt af Development Bowl (U19DS) lørdag, og en række U16 kampe afsluttende med Challenge Bowl (U16DS) om søndagen.

Det er en stor samling af klubber der gået sammen om at arrangere Ungdomsstævnet, og der er lagt i ovnen til en KÆMPE dag. Der er allerede en håndfuld boder der har meldt sin ankomst, og der er selvfølgelig også muligheder for at købe mad og drikke, så der burde ikke mangle noget som helst.

Efter Ungdomsstævne er planen, at vi afvikler Development Bowl (U19 DS) lørdag aften efter det afsluttende ungdomsstævne, og så om søndagen spilles en række U16 placeringskampe, og så slutter vi dagen af med Challenge Bowl (U16 DS).

Vi håber det giver spillerne en fed oplevelse, hvor vi har samlet alt ungdoms football i DAFF, og alle får lov til at spille på et stadion.

Programmet er ikke fastlagt endnu, og der kan komme ændringer med kort varsel pga. corona, men den foreløbige plan ser således ud:

Lørdag d. 26. september

10:00 Afsluttende ungdomsstævne U10, U12, U14
18/19:00 U19 Development Bowl

Søndag d. 27. september

9:00 U16 (4) V vs. U16 (4) Ø
11:30 U16 (3) V vs. U16 (3) Ø
13:00 U16 (2) V vs. U16 (2) Ø
16:30 Challenge Bowl

Billetsalg til Development Bowl, samt U16 kampene om søndagen.

På grund af corona bliver billetsalget først startet 14 dage før, når holdene som skal spille i kampene, er fundet.

De hold som skal spille i kampene, får førsteret til billetter, således at alle fans og forældre kan se den ønskede kamp.

Som det ser ud nu, bliver billetprisen 20 kr. pr. kamp til U19 og U16 kampene, hvor vi afventer hvordan de til den tid forventede corona retningslinjer bliver, inden vi udbyder de resterende billetter til salg.

Vi håber på at det bliver muligt, at hvis man har købt billet til en enkelt kamp, kan opgradere sin kampbillet, til en billet der varer hele dagen. Igen, så ser vi tiden an, og afventer eventuelle ændringer i forsamlingsforbuddet og corona retningslinjer.

Vi glæder os helt vildt til at lave den fedeste weekend for ungdomsrækkerne. Sæt kryds i kalenderen!!