Find klub & vær med

Afsluttende Ungdomsstævne 2024 & 2025

Vi er glade for vi allerede nu kan præsentere arrangørerne for det afsluttende ungdomsstævne stævne i 2024 og 2025. Efterskolen BGI akademiet, Aarhus Tigers, Triangle Razorbacks og Horsens Stallions har indgået samarbejde om at være arrangører af det afsluttende ungdomsstævne stævne i både 2024 og 2025.

DAFF ønsker med det afsluttende stævne at give de yngste en rigtig god oplevelse, og ved at ved give arrangørerne 2 år i træk, optimerer det eventet da de kan bygge videre på deres erfaringer – samtidig gør det det muligt for alle klubber at planlægge deres deltagelse i god tid.

Klubberne har i deres ansøgning præsenteret en unik tilgang til det afsluttende stævne med fokus på en "landsstævne" oplevelse inden for amerikansk fodbold. Målet er at skabe et arrangement, hvor sporten og de fantastiske holdoplevelser står i centrum.

"Vi har en vision om at skabe rammerne for årets største, mest underholdende og mest betydningsfulde begivenhed for unge udøvere af amerikansk fodbold. Et arrangement, som klubber, spillere og trænere kan se frem til – en værdifuld oplevelse, der styrker fællesskabet, tilhørsforholdet og glæden ved at spille amerikansk fodbold i Danmark." udtaler arrangørerne.

"Vi er utroligt glade og spændte over de muligheder, som arrangørerne har præsenteret. Det er netop den type oplevelser, vi stræber efter at give vores spillere og klubber." – Udtaler Kasper Bolmgren.

Yderligere detaljer om eventet, de muligheder der venter, og alt andet relevant vil blive præsenteret i løbet af 2024.

Om DAFF