Home Cheerleading

Cheerleading er en seriøs konkurrencesport, som samler piger og drenge, store som små. Der er plads til alle på et cheerleading hold som har lyst og mod på at udvikle sig sportsligt og kammeratligt. Foruden det sportslige, betyder sammenholdet utrolig meget for netop denne sportsgren, da tillid og respekt for hinanden er en selvfølge, når man løfter og kaster med hinanden.

Cheerleading består af springgymnastik, løft, kast og pyramider, det vi i fagsprog kalder tumbling, stunts, basket tosses og pyramider. Til konkurrencer bliver man udelukkende bedømt på sin teknik, sværhedsgrad og udførsel inden for disse områder og derfor ikke, som mange tror, dans. Cheerleading minder mere om springgymnastik og akrobatik end dans.

Læs mere information om cheerleading i Danmark.

 

Ny til cheerleading?

Ønsker du at starte til cheer? – så læs mere om hvilke posistioner der er på et cheerleading hold. Nedenfor kan du finde en klub i nærheden af dig.

www_små-billeder_ny

 

Landshold

Når et landshold skal udtages, afholder DAFF audition, hvor man udtager Danmarks bedste cheerleaders til at udgøre landsholdet, som deltager ved VM i Orlando, Florida i 2015..

www_små-billeder_cheerlandshold

Se Danmarks deltage ved VM i 2022 i kategorien All girl og Coed her.

Find en klub i nærheden af dig

Hvis du gerne vil starte til cheer, skal du kontakte en klub i nærheden af dig!