Find klub & vær med

Cheerleading – konkurrencesport med et unikt sammenhold

Kalender

Cheerleading er en actionpræget og seriøs konkurrencesport, hvor du har mulighed for at udvikle dig sportsligt, personligt og kammeratligt på én gang. På et cheerleadinghold er der plads til alle. Både piger, drenge, store og små.

Foruden det sportslige, betyder sammenholdet ekstremt meget for netop denne sportsgren, da tillid, teamwork og respekt for hinanden er en selvfølge, når man kontinuerligt løfter og kaster med hinanden. Det kræver et stærkt sammenhold - bygget på gensidig tillid.

Elsker du at udfordre dig selv, sammen med en masse fede mennesker, og kan lide at være en del af et stærkt sammenhold og fællesskab? Så er Cheerleading måske netop det, der vil opfylde dine drømme.

Book en prøvetime

Hvad er cheerleading – og hvad går det ud på

Cheerleading er en ekstremsport, der kan beskrives som en blanding af akrobatik og springgymnastik, der indbefatter løft, kast, spring og pyramider.                 

Til konkurrencer i cheerleading bliver man bedømt på sin teknik, sværhedsgrad og udførsel inden for disse områder. Og ikke på dansen, som nogle måske tror. 

Som cheerleader kan du vælge forskellige positioner, der hver har deres afgørende rolle, for at det hele spiller sammen i de udfordrende stunts, der udføres i denne konkurrencesport.

Vil du være en del af fællesskabet?

At være en del af fælleskabet handler om at finde din plads i en klub, hvor du kan dyrke din passion og være omgivet af ligesindede. Vi tilbyder et bredt udvalg af klubber over hele landet, der er klar til at byde dig velkommen.

Find din lokale klub

Regler i cheerleading

Cheerleading er en kendt sportsgren, men er ikke kendt med de mange regler som sporten indeholder. Cheerleaders laver nogle seriøse stunts, løft og kast, og det er vigtigt at holdene overholder regelsættet, så der ikke sker skader.

Reglerne ændrer sig i forhold til alderskategorier og niveau.

Book en prøvetime
Om DAFF