Home Amerikansk fodbold

Kurser & Uddannelse

DAFF Intro

DAFF intro-kurset giver dig, som ny træner, indblik i, hvordan det er at være træner. Der lægges vægt på de grundlæggende værktøjer, som enhver træner har brug for.

DAFF Niveau 1

På DAFF Niv. 1 får du et bredt indblik i alle spillets faser. Det er en 50-timers udannelse, hvor du bl.a. bliver undervist dybdegående i trænergerningen, generel træningsplanlægning, taktik, udarbejdelse af playbook.

DAFF Niveau 2

På DAFF Niv. 2 vil du udvikle dine idrætsfaglige kompetencer til et højt niveau. Denne uddannelse bygger videre på DAFF Niv. 1 og går i dybden med både teoretiske og praktiske aspekter af dine ansvarsområder som træner.

Positionstrænerkursus QB

På positionstrænerkurset får du et dybdegående indblik i quaterback-positionen. Kurset vil være bygget op af teori såvel som praktik, med fokus på bl.a. de tekniske og taktiske kompetencer, der kræves for at spille QB, og dybdegående instruktion i kasteteknik.

Dommerkurser

Du vil gerne være dommer inden for amerikansk fodbold, eller du vil gerne videreuddanne dig som dommer. Vi tilbyder uddannelser til flere niveau:

  • Basismodul
  • Specialmodul referee/wing
  • Specialmodul umpire/backjudge
  • Elitedommerkursus
  • Vedligeholdende dommerkursus