Find klub & vær med

Konkurrencetyper

Stævner

Stævneformatet bruges primært på de mindste årgange. Her planlægges i samarbejde med klubberne stævnedage, hvor man mødes og spiller kampe. Der er plads til alle, og fokus er på at skabe oplevelser og udvikle spillere. Der er plads til alle, hvilket vil sige, at hvis en klub ikke kan stille et fuldt hold, kan der laves mixhold på tværs af klubberne. Til stævner spilles der blandt andet uden score, og tiden for kampene er også justeret.

Turnering

Turneringen er det "klassiske" konkurrenceformat. Her spilles der som udgangspunkt ude- og hjemmekampe i en eller flere puljer. Der spilles efter normale regler med meget få ændringer. Turneringsformatet er forbeholdt seniorrækkerne samt de ældre årgange af ungdom.

Gamedays

Gameday-formatet er en kombination af stævne- og turneringsformatet. Her mødes mindst tre hold på en given dag og møder hinanden én gang. Kampene har blandt andet justeret tid, men der er for eksempel også fjernet noget speciel teams. Gamedays bruges primært af de midterste årgange og er udarbejdet, så overgangen fra børneregler til voksenregler bliver blødere.

7 on 7

Den lange offseason fra oktober til april kan godt være lang. 7on7 er et koncept som bliver taget i brug i off season. Konceptet giver klubber, hold og spillere mulighed for at udvikle sig og konkurrere frem mod sæsonstart.

I 7-on-7 sættes der udelukkende fokus på passing-delen af amerikansk fodbold og er kort fortalt en form for pass skelly med point. DAFF's 7-on-7 turnering skal give vores klubber mulighed for at give kamperfaring til nye spillere, give danske quarterbacks mere erfaring med at kaste bolden, og mest af alt giver det klubber, hold og spillere en mulighed for at konkurrere på tværs af divisionerne. Der er i turneringen plads til både amerikansk fodboldklubber og flag football klubber. DAFF 7on7 spiller fra januar til marts måned.

Om DAFF