Find klub & vær med

Amerikansk fodbold – fysisk og mental styrke i et stærkt fællesskab

Herrelandsholdet
U19-Landsholdet
U17-Landsholdet

Vi er Danmarks amerikanske fodboldlandshold – en samling af talent og passion fra hele landet

Som en strålende mosaik af talent og lidenskab, repræsenterer vi det bedste inden for amerikansk fodbold i Danmark. Vores tre stærke hold, A-Landsholdet, U-19 Landsholdet og U-17 Landsholdet, består af dedikerede spillere, som hver dag står op med det mål at gøre vores land stolt på grønsværen.

Vi er hver især forskellige - forskellige aldre, forskellige baggrunde, forskellige historier - men når vi står på banen sammen, er vi ét. Vi deler et fælles mål, en fælles passion, en fælles kærlighed til det spil, der binder os sammen: Amerikansk fodbold.

Vores mission er klar. Vi stræber efter at sætte Danmark på verdenskortet for amerikansk fodbold, ikke kun gennem vores præstationer på banen, men også gennem vores engagement i vores fællesskab, vores integritet og vores vilje til at skabe en positiv indflydelse på og uden for banen.

Vi tror på at løfte hinanden op, at presse grænser, at udvikle talenter og at udfordre status quo. Vi tror på styrken i fællesskab og kraften i samarbejde. Vi er mere end bare et hold - vi er en familie. Vi er Danmarks amerikanske fodboldlandshold.

Sammen, vi er stærke. Sammen, vi er ubrydelige. Sammen, vi er Danmarks amerikanske fodbold.

Om DAFF