Home Om DAFF

DAFF er et specialforbund i Danmarks Idrætsforbund (DIF), der arbejder med amerikansk fodbold, cheerleading og flag football. Forbundet blev stiftet i 1989, og har i dag omkring 4000 medlemmer fordelt på 70 klubber over hele landet. Det er DAFFs opgave at understøtte disse sportsgrenes udvikling, i Danmark, gennem bl.a. klubudviklingsbesøg, turneringer, pressehåndtering, en bred vifte af DAFF-kurser, kampagneplanlægning, og danmarksmesterskaber.

Bestyrelsen

Som specialforbund har DAFF en bestyrelse bestående af syv medlemmer, som mødes seks-otte gange om året. Det er bestyrelsens ansvar at varetage og behandle interne interesser. Du kan se bestyrelsen, og referater fra bestyrelsesmøder, her.

 

DAFFs ansatte

DAFF har fem lønnede medarbejdere, som arbejder med henholdsvis administration, kommunikation, udvikling samt varetagelse af landsholdsaktiviteter. Vi har kontor i Idrættens Hus i Brøndby. Se de ansatte her

 

Udvalg under DAFF

DAFF har en masse udvalg, herunder et disciplinærudvalg, et appeludvalg og et dommerudvalg. Hvert udvalg består af politisk valgte frivillige fra de tre sportsgrene. Ud over de tre udvalg har aktiviteterne amerikansk fodbold, cheerleading og flag football et udvalg.

 

Vejledninger og dokumenter

Her finder du samtlige vejledninger og dokumenter under DAFF. For eksempel kan du finde vores turneringskatalog og turneringsregulativ, men du kan finde meget mere end det.