Find klub & vær med

Cheerleading Landshold – En kombination af passion, præstation og partnerskab

Coed
All Girl
Events
Optagelse til landsholdene 2024/2025

En sammensmeltning af talent og passion fra hele landet

Som en strålende mosaik af talent og entusiasme, repræsenterer vi det bedste inden for cheerleading i Danmark. Vores to stærke hold, Coed og All Girl, består af dedikerede udøvere, der hver dag vågner med det mål at gøre vores land stolt.

Udtagelse og Vision

Ved udtagelsen af vores landshold, afholder Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF) audition, hvor vi udtager Danmarks bedste cheerleaders til at repræsentere landet ved verdensmesterskaberne i Orlando, Florida. DAFF har en vision om, at landsholdsprojektet ikke kun skal skabe gode resultater for Danmark, men også skal bidrage til at udvikle den enkelte udøver, både færdighedsmæssigt og personligt.

Inspirerende oplevelser og økonomisk støtte

Vi tror på, at den oplevelse udøveren får ved at blive trukket ud af sine faste rammer bidrager til at bringe en masse inspiration med hjem til egen klub, og på den måde udvikler og styrker den enkelte klub og dens udøvere. Det er vigtigt for os at understrege, at landsholdsprojektet er delvist finansieret af DAFF, da vi ønsker, at det er de udøvere, som har lyst og opfylder kravene, der skal have muligheden for at deltage, og ikke blot de udøvere, som har råd.

Sammen Er Vi Ét

Vi er hver især forskellige - forskellige aldre, forskellige baggrunde, forskellige historier - men når vi står på matten sammen, er vi ét. Vi deler et fælles mål, en fælles passion, en fælles kærlighed til det, der binder os sammen: Cheerleading.

Vi tror på at løfte hinanden op, at presse grænser, at udvikle talenter og at udfordre status quo. Vi tror på styrken i fællesskab og kraften i samarbejde. Vi er mere end bare et hold - vi er en familie. Vi er Danmarks Cheerleading Landshold.

Vores mission

Vores mission er klar. Vi stræber efter at sætte Danmark på verdenskortet for cheerleading, ikke kun gennem vores præstationer på måtten, men også gennem vores engagement i vores fællesskab, vores integritet og vores vilje til at skabe en positiv indflydelse både indenfor og udenfor arenaen.

Om DAFF