Find klub & vær med

Cheerleading - styrke, koordination og fællesskab

Cheerleading er en ekstremsport, der kan beskrives som en blanding af akrobatik og springgymnastik, der indbefatter løft, kast, spring og pyramider.                 

Til konkurrencer i cheerleading bliver man bedømt på sin teknik, sværhedsgrad og udførsel inden for disse områder. Og ikke på dansen, som nogle måske tror. 

Som cheerleader kan du vælge forskellige positioner, der hver har deres afgørende rolle, for at det hele spiller sammen i de udfordrende stunts, der udføres i denne konkurrencesport.

Alle kan være med

Der er plads til alle! Der er ingen foretrukken kropstype, intet foretrukken konditionsniveau eller aldersgrænse. Alle er velkomne uanset størrelse, atletiske evner og talent. Vi har brug for dem der kan løfte, tumble og flyve. Alle oplever at lige netop de gør en forskel uanset køn og størrelse, og holdet oplever at de ikke kan undvære hinanden.

En sport med muligheder

Er man ambitiøs med sin sport er der rigtig mange muligheder for at tage det videre til et højere niveau. Vi har både et All Girl Premier landshold og et Coed landshold.

Cheerleading i Danmark

Er du interesseret i en mere danseorienteret cheerleading, så se er der flere klubber som også tilbyder Performance Cheer, som er en anden variation af cheerleading, som er en forenklet udgave af sporten. Der er noget for alle

Om DAFF