Find klub & vær med

Bruttotruppen til Herrelandsholdet i flag football er udtaget

Bruttotruppen til Herrelandsholdet i flag football er udtaget, og forberedelserne frem mod VM i Finland er i fuld sving.

"Det har først og fremmest været fantastisk at opleve den store interesse for Herrelandsholdet i flag football. Vi har set mere end 45 spillere til de to try outs og jeg er dybt taknemmelig for alle der mødte op og gav det et skud. Jeg har været meget imponeret over niveauet til de to try outs. 

Nu er bruttotruppen på plads og jeg er meget tilfreds med resultatet. Vi har haft fokus på at finde alsidige spillere, som kan bidrage på mere end én position. Derudover har vi fået en god blanding af unge og erfarne spillere, som i fællesskab skal være med til at sikre, at vi kan præstere på højeste niveau i år og på længere sigt. 

Næste skridt er forberedelserne frem mod VM. Vi mødes en enkelt gang i midten af juni inden vi udtager 12-mandstruppen, der skal afsted til VM. I august har vi to træningssamlinger, hvor hele bruttotruppen mødes for at forberede os bedst muligt på VM" fortæller Head Coach Jonas Christiansen

Al info, samt programmet for Herrelandsholdet kan findes her: https://www.daff.dk/flag-football/landshold/herrelandsholdet/

Om DAFF