Find klub & vær med

Copenhagen Towers genvinder Mermaid Bowl!!

Mermaid Bowl XXXIV blev en yderst velspillet kamp, hvor begge hold startede kampen med at få sat en masse point på tavlen.

I kulissen af Gladsaxe Stadion tog de forsvarende mestre fra Copenhagen Towers i mod Søllerød Gold Diggers. Towers var fra starten udråbt som favoritter, men Gold Diggers havde lagt en plan.

Hæsblæsende start på finalen fra begge hold

Kampen starter hæsblæsende, hvor Towers scorer på første drive og er hurtigt foran 6-0. SGD havde taget de modige spilkald med, hvilket allerede på deres første offensive spilkald viste sig at give pote, da WR, Philip Holm modtager et handoff, og kaster en lang bold til spanske WR Roque Corral, som løber bolden hele hele vejen i endzone til en føring på 7-6.

Selvom kampen endnu ikke var nået til 2nd quarter, blev der sat yderligere point på tavlen af Towers, der bragte sig foran på et field goal af Jakob Green. I en spændende og intens første halvleg, svarede SGD endnu engang hurtigt igen, da Magnus Nørgaard på et kort løb bragte SGD foran, og da deres two point conversion også var succesfuld, var der foran 15-9. Der gik dog ikke lang tid før Nørgaard satte endnu en scoring på tavlen, som gav SGD en føring på 22-9. Føringen virkede som benzin på bålet på Towers’ sidelinje, hvor først Andreas Lomholt Christensen reducerer, hvorefter Philip Obel bringer Towers foran 23-22.

Den intense første halvleg havde endnu ikke fået sin sidste scoring, og SGD havde med mindre end to minutter tilbage, mulighed for at bringe sig foran inden pausen. Desværre for SGD, kaster Carlos Nieto en interception i endzone, hvor Towers’ safety, Kenneth Larsen er på pletten. Towers når endnu en scoringen inden pausen. Holdene går til pause ved stillingen 30-22 til Towers.

Liga MVP 2023 kåret

I pausen blev året National Liga MVP kåret. Alle NL klubbernes trænere har stemt, og i år blev det helt fortjent RB, Andreas Rahbæk Brandsen fra Aalborg 89ers. Hans imponerende stats lyder på løb for mere end 1.300 yards og 20 touchdowns i sæsonens 8 kampe.

Rutinen tager over 2. halvleg

I anden halvleg starter SGD med bolden, og får straks bragt sig ind i kampen, da Carlos Nieto finder Roque til 30-28. Og så træder Towers speederen i bund, og viser sin rutine. De bringer sig i løbet af anden halvleg foran med 50-28, godt hjulpet på vej af David Helqvists anden interception, og et kort kast til Jakob Green, der løber bolden 79 yards i endzone. I slutningen af kampen, skifter SGD QB, og Andreas Sølling kommer ind og kaster et TD til Philip Holm til slutresultatet 50-36.

Kampens MVP blev Towers’ QB, Randall Schroeder.

Stort tillykke til Copenhagen Towers med sejren i årets Mermaid Bowl.