Find klub & vær med

Din guide til U19 landsholdet 2023

Efter flere måneders forberedelse er det danske U19-landshold klar til deres bronzekamp mod Finland. Holdet har arbejdet hårdt på at få styr på de sidste detaljer frem mod kampen. Sidste træning er torsdag, inden holdet rejser til Finland fredag.

U19 Head Coach Victor Andernsen siger følgende om kampen:
"Vi glæder os til at møde Finland, som vi ikke har slået i mange år. Sidste gang viste de sig at være klart stærkest, og siden det møde i '21 har vores U19-landshold udviklet sig meget. Vi håber på at bevise, at vi hører til i toppen, og forsvare vores bronzemedalje fra sidste år. Vi har med godt samarbejde fra de danske klubber fået samlet en virkelig stærk trup, som vi glæder os ekstremt meget til at se i aktion"

Praktisk information

16. september: Bronzekamp: Finland vs. Danmark

Kick off: 14:00

Sted: Myrbacka fotbollsstadion

Streaminghttps://www.ruutu.fi/urheilu

Se Facebook event her: https://www.facebook.com/events/643724090908259/

Ny turneringsturnus for U19

IFAF har besluttet at ændre strukturen for U19 EM. Den nye struktur betyder at U19 EM fremover vil ligne den model herrelandsholdet også spiller efter. Det betyder at der i lige år, vil være to kvalifikationskampe og i ulige år vil der blive spillet placeringskampe. Inden den nye model træder i kraft vil der være et overgangsår. Det betyder at vores U19 Landshold i 2023 skal spille om EM-titlen.

Det er blevet besluttet at den gældende rangering for 2022 er gældende i 2023, Danmark skal derfor spille to kampe i 2023.

Om DAFF