Find klub & vær med

Claus Linnemann2023

Klubber
Aarhus Tigers
Esbjerg Hurricanes
Herning Hawks
Triangle Razorbacks

 

Claus Linnemann har været en stor del af Football i Danmark i mere end 25 år. Både som spiller på klubholdet og på landsholdet og som træner.

Han startede i Aarhus Tigers i 94 og rykkede til Esbjerg Hurricanes 98 og senere til Herning Hawks i 2002. Han startede som WR i Århus og det blev skiftet ud med TE i Canes og senere som OL da han kom til Hawks.
Claus kom til Razorbacks i 2005 og var med til at starte den vindermentalitet, som har været fundamentet i Razorbacks mesterskaber gennem tiden.

Hvis man spørger de holdkammerater som Claus har spillet med gennem årene, så er svaret ens.
Claus er altid positiv og klar til at gå forrest. Altid klar på at gøre en indsats både på og uden for banen. Kort og godt en fantastisk holdkammerat der var med til at løfte O Linjen og Razorbacks til de mange mesterskaber.

Claus har spillet i 11 MB mellem 2005 og 2016 og vundet de 7. Han var osse med Razorbacks holdet der i 2012 spillede sig i EFAF Cup finalen og på vejen slog Braunschweig Lions.
Han har på Razorbacks o-line blokeret for 3 NL MVPs på RB. (Robert Miller 08, Geoffrey Lewis 13, Mathias Kragh 2015)

Claus har altid været en vellidt af både holdkammerater og trænere. Han var altid den der gik forrest og viste vejen med sit spil og sin vilje.
Claus er en jernmand, han vil gøre alt for sine holdkammerater. Han har spillet gennem skader osse selvom, at han vidste, at han ikke ville kunne komme ud af sengen dagen efter. For det er den mentalitet Claus har. Hvis vi går på banen sammen, og giver alt hvad vi har, så vil vi for altid stå sammen som brødre.

Om DAFF