Find klub & vær med

Kasper Skyum Bolmgren fratræder sin stilling

Vi må desværre meddele at Kasper Skyum Bolmgren har valgt at opsige sin stilling pr. 31. oktober grundet omstændigheder i sit privatliv.

Kasper fortæller selv: ”Der er aldrig nemt at sige farvel, så jeg vælger at sige på gensyn! Jeg har nydt min tid i Forbundets administration, og har ikke andet end rosende ord at sætte på DAFF som organisation! Det har været en fornøjelse at arbejde med alle i ude i klubberne, bestyrelsesmedlemmer, trænere og frivillige! Det er jer der er med til at gøre en forskel! Jeg forsvinder ikke helt, og vil helt sikket være at finde i den sport jeg elsker så højt!”

Vi ønsker Kasper alt muligt held og lykke i fremtiden!

Kunne du tænke dig at søge Kaspers job, så kan du læse stillingsopslaget her: https://www.daff.dk/udviklingskonsulent-til-amerikansk-fodbold-i-danmark-soeges/

Om DAFF