Find klub & vær med

Ny Head Coach for Herrelandsholdet i flag football

Kasper Lindén har valgt at trække sig som Head Coach for Herrelandsholdet i flag football, da han ikke længere kan finde den nødvendige tid, som holdet fortjener for at kunne forblive i topform internationalt. Vi takker Kasper mange gange for hans store engagement og indsats, der har ført til flotte resultater for Danmark.

Den nye Head Coach for Herrelandsholdet i flag football er Jonas Christiansen. Jonas er på ingen måde ny i flag football-sammenhænge, da han blev en del af sporten tilbage i 2004. Han har også et indgående kendskab til landsholdet og har været en fast del af holdet under nogle af de største triumfer

”Jeg er meget glad for at kunne præsentere Jonas Christensen som ny Head Coach for Herrelandsholdet i flag football. Jeg har et dybt kendskab til Jonas som spiller på Herrelandsholdet og som træner på landsholdet i amerikansk fodbold, og Jonas har den erfaring og de kompetencer, der skal til for at føre holdet frem mod nye store resultater,” fortæller Direktør i DAFF, Lars Carlsen.

En glad Head Coach

“Danmark har en unik historie inden for international flag football, og det er en kæmpe ære at få lov til at stå i spidsen for det danske flag football-landshold. Jeg vil gøre mit ypperste for at videreføre de stolte traditioner og flotte resultater, som Kasper Lindén og resten af trænerstaben har skabt. Det er mit helt store håb, at mine erfaringer som både spiller og træner inden for både tackle og flag football kan være med til at styrke sammenhængskraften mellem de to sportsgrene, så vi fortsat kan stille et slagkraftigt flag football-landshold, der leverer resultater på øverste internationale plan. Det er min store drøm at samle et flag football-landshold bestående af de bedste danske football-spillere - uanset om de spiller flag eller tackle til daglig,” udtaler Jonas Christiansen.

Første opgaver allerede i kalenderen

Jonas er allerede i gang med forberedelserne til den første opgave, som er VM 2024, der spilles i Finland fra den 27. til den 30. august. Forberedelserne til VM begynder i foråret med tryouts/camps den lørdag den 13. april, søndag den 12. maj, samt en dag i weekenden den 15. eller 16. juni. Mere information følger snarest, men interesserede spillere kan allerede nu sætte kryds i kalenderen.

Læs mere om landsholdet: https://www.daff.dk/flag-football/landshold/herrelandsholdet/

Resume - Jonas Christiansen

Jonas begyndte sin flag football-karriere med Frozen Mammoths (senere Mammoths MF og Avedøre Mammoths) i 2004. Fra 2007 til 2009 fungerede han som spillende træner sammen med Kasper Linden. Efter en pause på fire år, hvor han spillede tre sæsoner for Søllerød Gold Diggers, vendte Jonas tilbage til Avedøre Mammoths fra 2014 til 2016.

Han repræsenterede flag football-landsholdet fra 2006 til 2009 og igen fra 2014 til 2016. Jonas har været en del af holdene, der vandt 2 x EM-guld og 3 x VM-sølv.

Fra 2017 til 2023 har Jonas været træner for Søllerød Gold Diggers NL-hold og har været en del af trænerstaben for både Herrelandsholdet og U19-landsholdet.

Om DAFF