Find klub & vær med

Nye planer for U19 landsholdet

Efter samtale med flere spillere, trænere og forældre har vi i fællesskab besluttet af aflyse dette års sommer camp for U19 landsholdet.

Bevæggrunden for dette er, at flere spillere af forskellige årsager er udfordret ift. deltagelse i sommer campen, sammenholdt med et generelt ønske om at træningerne placeres tættere på EM bronzekampen d. 16. september i Finland, for at optimere mulighederne for sejr.

De nye plæner for U19 landsholdet i efterårssæsonen

Målet for U19 landsholdet er fortsat at sammensætte det bedst mulige landshold til at repræsentere Danmark, når der skal spilles om EM bronzemedaljer d. 16. september i Finland. Processen ift. at udtage de spillere der udgør det bedst mulige landshold vil blive ændret således, at udtagelse sker på baggrund af spillernes præstationer i foråret, kombineret med tidligere landsholdserfaring og sparring med trænerne i de danske klubber.

U19 landsholdets trænerstab er i fuld gang med at planlægge et antal lokale mini camps og træninger i august og september, der både minimerer transport og økonomi for spillerne, og optimerer med gode og målrettede træninger.

De præciser planer bliver færdiggjort i løbet juli, og de relevante spillere bliver kontaktet direkte af U19-landsholdets trænere.

Om DAFF