Home Sponsorer i DAFF

Herunder finder du en liste af DAFFs sponsorer.

 

Komplett.dk

Komplett er en skandinavisk virksomhed, som i Danmark har hovedkontor i Hvidovre. Komplett er en specialiseret forhandler af elektronik, og leverer kvalitetsudstyr til både virksomheder og privatpersoner.

”Udøvere, fans og tilskuere er i vid udstrækning lige så entusiastiske og teknisk interesserede som vi i Komplett selv er. Et samarbejde med DAFF er derfor en oplagt mulighed for sammen at give for vores respektive fans/kunder mere fornøjelse” fortæller Komplett’s Butikschef, David H. Schønnemann.

www.komplett.dk

 

Vi rejser med Holstebro RejseCenter.

De danske landshold rejser med Holstebro RejseCenter. Baseret i Holstebro yder Holstebro RejseCenter kvalitetsservice, med speciale indenfor sports-rejser.

Holstebro RejseCenter har fingeren på pulsen indenfor sports-rejser, og har kontakter over hele verden, som de bruger til at finde de perfekte faciliteter når vi rejser.

www.holstebrorejsecenter.dk

 

MMX klæder vores danske landshold på til kamp.

MMX er en spansk tøj-producent, som leverer kvalitets uniformer til en rimelig pris. Vi har været med i hele design fasen, helt ned til hver en streg på uniformen. Alt er muligt med MMX.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til tn@daff.dk, vi har også prøver/samples som du kan låne.

www.mmx-equipment.com

 

Elite Fysioterapi

Specialist i idrætsskader og præstationsfremmende træning

Martin Prassé, Aut. Fysioterapeut, Master of Exercise & Fitness, tilbyder dig som medlem af DAFF 30% på behandling og genoptræning efter skader.

Med over 10 års erfaring med diagnosticering, behandling og genoptræning efter idrætsskader, kan Martin hjælper dig med din skade lige meget om den er ny eller gammel.

Book tid nu på www.elitefys.dk.

 

Pro-Align

Professionel Idrætsfysioterapeutisk Klinik

Dorte Nielsen har via sine fysioterapeutiske behandlinger hjulpet flere af verdens bedste atleter tilbage til deres internationale elite niveau. Hun er tidligere Team Danmark fysioterapeut. Uddannet i USA og har arbejdet med amerikanske FB spillere på alle niveauer. Dorte Nielsen tilbyder NL og landsholdsspillere 100,- kr rabat på fysioterapeutiske undersøgelser og behandlinger.

Læs mere på www.proalign.dk, hvor du også kan booke en tid online.

 

Contact sport

www.contactsports.se