Home Sponsorer i DAFF

Herunder finder du en liste af DAFFs sponsorer.

Vi rejser med Holstebro RejseCenter.

De danske landshold rejser med Holstebro RejseCenter. Baseret i Holstebro yder Holstebro RejseCenter kvalitetsservice, med speciale indenfor sports-rejser.

Holstebro RejseCenter har fingeren på pulsen indenfor sports-rejser, og har kontakter over hele verden, som de bruger til at finde de perfekte faciliteter når vi rejser.

www.holstebrorejsecenter.dk

 

hummel

hummel er et velkendte dansk tøjmærke, som har valgt at sponsere de danske landshold i amerikansk fodbold, cheerleading og flag football. hummel har også sponseret helt nye uniformer, som football-landsholdene spiller i første gang i EM i Bologna, og flag landsholdene til EM i Israel.

www.hummel.net

 

Bone’s

Bone’s er en dansk familierestaurant formet af amerikanske værdier, der kredser om god mad og familiehygge. Bone’s startede i 1990 i Herning, og sidenhen er kæden vokset så vi nu dækker hele landet.

Bones ser værdi i at give opmærksomheden til amerikansk fodbold, da de gerne vil være med til at vækste sporten.

www.bones.dk

 

Miralix

Miralix udvikler PC omstillingsborde, kontaktcentre og mobile løsninger, der giver en konkurrencefordel bl.a. gennem et højere servicelevel, hvor kundernes tid er brugt optimalt på kundebetjening.

www.miralix.dk