Find klub & vær med

Tryout for Herrelandsholdet i flag football

OL 2028 er i sigtet for Herrelandsholdet

I 2028 er flag football på OL-programmet – og vejen til OL skydes i gang for Herrelandsholdet til VM i Finland i 2024! Spænd dine sko, kast dig ud i det, og vær med til at skrive historie sammen med Danmarks Herrelandshold i flag football! Som det første skridt mod OL står VM for døren, og det er vores chance for at vise verden, hvad Danmark kan!

Tidspunkt: Lørdag d. 13. april kl. 11.30 - 17.00

Sted: Valby Idrætspark - græsbanerne

Vi har brug for dig! Ja, dig! Har du en gnist af interesse og vil prøve kræfter med landsholdet, er du inviteret til at deltage i vores åbne og gratis try out. Det er din mulighed for at prøve dine evner af på internationalt niveau og være med til at forme fremtiden for dansk flag football!

Hvad er åben try out?

Vi holder try out/åben træning lørdag d. 13. april, hvor det er muligt at vise sine færdigheder og blive en del af bruttotruppen. 

Dagens program byder på en spændende todelt oplevelse! Vi begynder med en række tekniske og taktiske øvelser, hvor vi finpudser vores færdigheder og strategier. Efter en velfortjent kort pause vil spillerne blive opdelt i hold, og så går vi over til at spille scrimmage! 

Hvem er det for?

Vi opfordrer alle, der er interesserede i at blive en del af Herrelandsholdet i flag football (i år eller på sigt) til at deltage. 

Spillere, hvis fødselsdato falder efter 2006, bedes venligst kontakte Head Coach Jonas Christiansen på jc@daff.dk inden de tilmelder sig. Ligeledes opfordres spillere, der brænder for at blive en del af Herrelandsholdet i flag football, men som desværre er forhindret lørdag den 13. april, til også at kontakte Head Coach Jonas Christiansen.

Tilmelding

Tilmeld dig her: https://daff.nemtilmeld.dk/1003/

Spørgsmål

Spørgsmål kan stilles til Head Coach Jonas Christiansen på jc@daff.dk eller 60 24 30 50

Om DAFF