Find klub & vær med

Tryout til U17-landsholdet

Vil du prøve kræfter med U17 landsholdet? Nu har du chancen! Vi inviterer til åben tryout, hvor alle der har lyst til at prøve kræfter med at spille på U17 landsholdet, har mulighed for det. 

Vi opfordrer alle spillere der har interessere i at være en del af et eller begge landshold om at tilmelde sig. 

U17 mini camp (årgang 2007,2008,2009) 

U17-landsholdet er indgangen til landshold i amerikansk fodbold, og stedet hvor mange begynder en flot landsholdskarriere. 

Så hvis du drømmer om at spille amerikansk fodbold på højt plan, så er U17-landsholdet det rigtige sted at starte! 

Målet U17-landsholdet i 2024 er de Nordiske Mesterskaber i uge 42. Det er derfor vigtigt, at de spillere der kommer til tryouts, ved at de kan deltage i sommer camp fra den 25 til 28. juli samt hele uge 42 for U17 Nordiske Mesterskaber i Sverige.  

Tryout i vest og øst lørdag den 20. april  

Info vedr. dagen 

U17 landsholdet mini camp består af en træning, hvor landsholdets coaches vil guide dig igennem. Du vælger selv hvilke positioner du stiller op på, men det kan være at du bliver bedt om at prøve en eller flere positioner. Dette gøres for give dig den bedste chance for at vise hvad du kan. 

Du skal huske at medbringe dit danske pas, sundhedskort, træningstøj, vandflaske. Vi træner udendørs, så husk tøj der passer til vejret. 

Hvis du er skadet og ikke kan deltage i mini camp, men stadig gerne vil være en del af U17 landsholdet skal du kontakte Head Coach Daniel Lassen på mail U17@daff.dk

Om DAFF