Find klub & vær med

U17 Landsholdet bliver nr. 2 ved de Nordiske Mesterskaber

U17 landsholdet spiller en fuldstændig fantastisk finale ved Nordiske Mesterskaber i Finland. En kamp som ender 14-14 efter regulær spilletid, hvor Finland efter en vild overtime vinder kampen 20-14. I overtiden har Finland bolden først, og ender med score touchdown, men misser ekstra point. Da det bliver Danmarks tur har vi flere gode spil, men er ikke i stand til at få bolden i endzone.

Det var en kamp fuld af flot spil, og interceptions og turnovers på begge sider af bolden. Der var enormt mange danske fans, der havde taget hele turen til Finland, og de gav drengene en kæmpe opbakning. Det virkede som om at der var flere danskere tilstede end finske. Hele kampen igennem gav de danske fans en fantastisk opbakning til holdet - tusind tak.

Danmark giver spilletid til alle spillere, og er stadig i stand til at spille lige op med Finland, der ikke roterer lige så meget i deres spillere.

Stort tillykke med den flotte 2. plads.

Traditionen tro afholder vi medalje reception, når holdet lander i Københavns Lufthavn. I er derfor alle inviteret med til at hylde vores spillere i ankomsthallen kl 12:45 på søndag.

Om DAFF