Find klub & vær med

U17 landsholdet søger trænere

Vi søger netop nu trænertalenter der kan indgå i vores trænerstaff. Der er åbne pladser på flere positioner. Hvilken position du coacher, er ikke vigtig, da vi gerne rykker rundt på brikkerne så det hele kan gå op i en højere enhed.

På U17-landsholdet har vi, ud over fokus på spillerudvikling, et ønske og ambition om fokus på trænerudviklingen. Arbejdet med det danske U17-landshold er en læringsproces, hvor du får mulighed for at arbejde med de mest engagerede unge football spiller i Danmark, derudover får du mulighed for at udvikle dine coaching skills i sparring med nogle af de bedste træner fra hele Danmark.

Som assistenttræner vil du arbejde med udvikling af spillere i en enkelt positionsgruppe, enten offense eller defense, samt arbejde med udvalgte opgaver ift. special teams.

I 2023 er det følgende datoer, hvor landsholdet samles:

  • Udviklingscamps henover offsesaon (december & februar)
  • Minicamp i marts
  • Camp i slut juli
  • NM i uge 42

Vi forventer at du skal bruge ca 12 dage på u17 landsholdet. Derudover ville du skulle afsætte tid til møder med din coordinator og andre trænere.

Skulle dette give dig interesse, så skriv endeligt en kort ansøgning til HC Daniel Lassen (u17@daff.dk), hvor du forklarer lidt om din football baggrund, (din erfaring, klub, positioner du har trænet, andre roller du har haft) og hvor du tænker du kan bidrage, samt hvorfor du ønsker at være en del af u17 landsholdet. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning snarest.

Om DAFF