Find klub & vær med

Velkommen til Kasper O.

22. maj sender vi Kasper Skyum Bolmgren på barselsorlov og senere på året, er det Rasmus Mathiassens tur på barsel. Vi har derfor ansat Kasper Ostenfeldt Pedersen (Kasper O.) i et barselsvikariat på 15 timer ugentligt.

Kasper Ostenfeldt Pedersen er ansat i flex-job i 15 timer ugentlig, og vil som udgangspunkt sidde med administrative opgaver, hvor Rasmus vil overtage nogle af Kaspers Skyums opgaver, og hvor Lars Carlsen vil dække de resterende ind.

Valget er landet på Kasper O. da han har stort kendskab til arbejde i forbund, og de opgaver der er i et forbund, herunder fx klubportalen.

Hvem er Kasper Ostenfeldt?

Oprindeligt uddannet Socialrådgiver, har Kasper arbejdet med børn og unge med psykiske vanskeligheder i 13 år. I 2017 skiftede han til Danmarks Basketball Forbund for at arbejde med administration og events, hvor han gennem 5 år har planlagt og udført pokalfinaler og landskampe..

Når det ikke har været events på programmet i Danmarks Basketball Forbund, har han bistået med det meste fra dispensationer, udarbejdelse af jubilæumsblad, projektstyret registrering af forbundsopgaver til vedligehold af lager.

Vi er sikre på at Kaspers erfaring kan være med til optimere vores forbund, hvor det giver mening.

Kasper er i fuld gang med at blive sat ind i arbejdsopgaverne, og vil som udgangspunkt være på kontoret mandag, onsdag og fredag. Kasper O. kan kontaktes på kaop@daffmail.dk og på telefon  6092 4444.

Om DAFF