Find klub & vær med

Afsluttende stævne

Det afsluttende ungdomsstævne bliver i 2024 afholdt i Aarhus Tigers, men tidligere på sæson end førhen.

Årets stævnearrangør, Aarhus Tigers og DAFF er glade for at kunne invitere til det afsluttende ungdomsstævne søndag d. 23. juni.

Stævnet markerer sæsonafslutningen for Micro, Mini & Kadet og vil blive spillet på banerne ved Tigers Field. Underlaget er naturligt græs. Foruden selve stævneaktiviteten skal der traditionen tro tages et kæmpe stævnefoto, hvor alle Micro, Mini & Kadet spillere i Danmark forhåbentlig er med, og DAFF vil på dagen ud-nævne årets ungdomsklubber i disse kategorier.

TIDER: Da flere klubber skal krydse både Store- og Lillebælt, forsøger vi at lægge kampprogrammet således, at de, der skal rejse længst, ikke skal spille de første kampe. Stævnet vil forventeligt ligge i tidsrummet ca. 9.00-16.00, med kampstart for de første kampe ca. 10.00. Det præcise program fremsendes i ugen op til stævnet, så antallet af ændringer frem mod stævnet bliver minimeret.

ADRRESSE: Alle kampe spilles på Tigers Field, Bøgeskov Idrætsanlæg, Engelundsvej 11, 8260 Viby J. 

Der er gratis indgang.

Se Facebook event her: https://fb.me/e/5hBHaq5dm

Det afsluttende stævne 2025

Det afsluttende stævne afholdes i 2025 på BGI Akademiet, i samarbejde med BGI akademiet, Aarhus Tigers, Triangle Razorbacks og Horsens Stallions.

Sted: Gramvej 3, 8783 Hornsyld

 

 

Om DAFF